Lej dit eget hotel

Lej dit eget feriecenter

Du kan leje dit eget feriecenter, med alt hvad dertil hører.

Du kan vælge at leje hele feriecenteret, hvor der er sengeplads til 66 personer, 18 værelser ialt.

Eller du kan leje ½ feriecenter.

I den ene afdeling, Ebelhaven, er der 30 sengepladser, 9 værelser.

I den anden afdeling, Palmehaven, er der 36 sengepladser, 9 værelser.

Der er ingen bemanding i feriecenteret, og du kan derfor få det præcis, som du ønsker.

Læs mere om vores værelser, opholdsstuer/selskabslokaler.

EBELHAVEN

 

I dette store sommerhus ved Ebeltoft er der god plads til at den store familie kan holde et dejligt træf. Der er syv soveværelser, hvoraf flere af dem er familieværelser med plads til 4-5 personer.

Der er lige så mange badeværelser og køkkenet er tilsvarende stort, så maden til alle personer kan laves samtidig med at man hygger med hinanden. Der er både terrasse og stort spiserum, så lige meget hvordan vejret er, så kan alle sidde sammen og spise. Der er også aktivitetsrum med bl.a. bordfodbold og dart.

Sommerhuset ligger ganske tæt på Ebeltoft Vig og Ebeltoft by med alle de gamle smukke gader og bygninger. Efter en lang gåtur kan alle hygge med snak og spil.

Huset er en del af et meget stort dobbelthus, hvor den anden del af huset også udlejes, hvis I skal bruge masser af plads til den helt store familiefest. Det andet hus kan rumme 36 personer.

1 Opholdsstue:
Radio, gratis trådløst internet, tv, høj stol

9 Soverum:
1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 køjer og 1 opredning, 2 køjer, 2 senge og 1 køje, barneseng

5 Hems:
1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning

Køkkenafd.:
El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vinkøler, service til 60 personer.

Bad/wc:
Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche

6xBad/wc:
Wc, håndvask, bruseniche

Aktiviteter:
Bordfodbold, dart

Og:
Terrasse, overd. terrasse, oliefyr, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 1350 m², moderne møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

PALMEHAVEN

Dette store sommerhus på 450 m2 kan rumme den helt store familiesammenkomst. Her er ni gode soveværelser, alle med dobbeltseng, samt hems. Hvert værelse har eget badeværelse og et lille the-køkken. Alle værelser har også eget tv.

I fællesstuen er der spiseplads til alle og et stort, åbent køkken med bl.a. 2 komfurer, 2 opvaskemaskiner og stort køleskab, så der er plads til at kunne lave mad til mange mennesker.

Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, så hvis flere skal hjælpe til i køkkenet, kan de samtidig hygge sig med dem i stuen. Kun humøret sætter grænser for hvor meget der kan snakkes og hygges i huset. Stuen har bl.a. 65-tommers tv med danske og tyske kanaler.

Der er god adgang også for gangbesværede, da alle værelser er uden dørtrin og der er et ekstra toilet med hjælpemidler til gangbesværede. Huset har også egen kørestol og rollator, så det behøver I ikke selv medbringe hjemmefra.

Huset ligger fint i udkanten af Ebeltoft og med mange smukke gåture lige uden for døren. Huset ligger på en blind vej, så der kan gøres god brug af udendørsarealerne. Der er ca. 12 min gang til vandet.

Huset er en del af en meget stort dobbelthus, hvor den anden del af huset også kan lejes, hvis man skal have den helt store fest. Det andet hus kan rumme 30 personer.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

1 Opholdsstue: Radio, gratis trådløst internet, tv, høj stol
9 Soverum:
1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
9 Hems:
1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning
Køkkenafd.:
El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
10xBad/wc:
Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter:
Billard, bordfodbold
Og:
Terrasse, oliefyr, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 1350 m², moderne møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

 

Værelser & Priser

Festlokaler

Kontakt

Priser

Afdeling Pr. uge Pr. Weekend
Hele feriecenteret DKK 18.700,- DKK 14.900,-
Ebelhaven DKK 8.900,- DKK 7.100,-
Palmehaven DKK 9.800,- DKK 7.800,-
Slutrengøring, obligatorisk: DKK 3.000,-

Yderligere service

Inklusiv:

  • Internet

Eksklusiv

  • Strøm, DKK 2,80/kWh
  • Vand: DKK 55,-/m3
  • Varme: DKK 11,-/liter

Ekstra services

  • Linnedpakke: DKK 110,-
  • Barnestol: DKK 100,-
  • Baby-/Barneseng: DKK 100,-
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.