Om Ebeltoft Feriecenter

Lej dit eget feriecenter

Ebeltoft Feriecenter er et ideelt overnatningssted for forretningsfolk/Håndværkerer, såvel som for dem, der bare rejser med eller uden børn i alle aldre.

Beliggende i vores smukke Nationalpark Mols Bjerge, og kun 5 minutters kørsel fra centrum af Ebeltoft. Takket være sin status som turistby, er mange af butikkerne i Ebeltoft åbne indtil sent om aftenen hele ugen.

Ebeltoft Feriecenter blev etableret i 2012. Feriecenteret er udstyret med lyse og komfortable værelser, som ligner små 2 etagers lejligheder. Alle vores værelser har eget bad & toilet, TV, køleskab, microovn. Vores 5 ferielejligheder er udstyret med eget tekøkken og dels med udgang til egen terrasse.

Gæsterne kan slappe af på Ebeltoft Feriecenters terrasse. En daglig morgenbuffet og automat med drikkevarer er også tilgængelig. Vandreture, cykling og fiskeri er populære aktiviteter i området.

Feriecenteret har 2 smukke sale: Palmehaven og Ebelhaven, for en perfekt ramme for familiefester, firmafester, seminarer og hvad du ønsker.

Gåafstand til badestrande samt restauranter, feriecenteret er beliggende i Nationalpark Mols Bjerge som er en af Danmark`s 4 nationalparker, med en unik mulighed for at opleve naturen på de mange smukke vandrestier. Fregatten Jylland er inden for 3 minutters kørsel.

Feriecenteret er beliggende tæt på “Mols Linien” færge , og kun 10 minutters kørsel fra Århus lufthavn.
Feriecenteret er partner med Nationalpark Mols Bjerge.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.